For de yngre

Quiz for de yngste

En quiz kan handle om alt mellom himmel og jord. Og vanskelighetsgraden kan være fra det helt enkle til spørsmål hvor du nesten må være professor for å kunne gi et riktig svar. Det er noe av det som gjør quiz så morsomt og samtidig veldig lærerikt. Derfor er det selvsagt også quiz som er for de yngste. Denne kategorien er for dem som er fra rundt 6 år og opp til 14 år. Her har de muligheten til å teste sin viten og samtidig lære om mange ulike temaer. Kategorien for de yngste er satt sammen av spørsmål og svar om alt fra tegneseriefigurer til geografi, mat, spill og mye annet. En kombinasjon som sikrer at quizen ikke blir for kjedelig med mange spørsmål fra samme tema, og samtidig får de også lært litt nytt.

Sjekk også oversikten over alle våre quiz spørsmål og svar.

Morsomme spørsmål og svar

Noen av de lettere spørsmålene kan være om man vet hvor Ole Brumm bor? Et spørsmål som de fleste yngre barn helt sikkert kan svare på. Og som alltid vil det være flere valgmuligheter slik at det også er en god sjanse for å svare riktig selv ved de litt vanskeligere quiz spørsmål. De fleste barn har et sunt forhold til bøker og derfor vil det også være spørsmål og svar om bøker og kjente forfattere. Her kan de teste hukommelsen sin om kjente barnebøker. «Pappa politi», «Ranere» og «Det brenner» er alle kjente barnebøker som er skrevet av samme forfatter, men husker du hva denne forfatteren heter?

Sjekk også vår gratis teoritentamen.

Mange veldig smarte barn

Barn har en veldig god hukommelse og derfor er en quiz perfekt underholdning for barn og unge. De fleste syns også det er morsomt å teste hvor mye de husker, og elsker spørsmål og svar innen temaer som de har et forhold til. Og geografi quiz er noe som mange syns er morsomt. Se om du kan huske hovedsteder i kjente og mer ukjente land. Husker du hva hovedstaden i Australia heter? Det er ett av de land der mange bruker å svare Australias mest kjente by, Sydney, men det er ikke riktig. Da er det kanskje litt enklere om du får et spørsmål om hva hovedstaden i Frankrike heter.