Om IQ Testen

Om IQ testenOm IQ Testen og hvordan den gjennomføres

IQ testen er laget og tilrettelagt av medlemmer fra foreningen Mensa. Mensa er en forening bestående av mennesker som har passert Mensas egen test som består av 30 oppgaver som må gjennomføres på 30 minutter. Denne testen gjennomføres vanligvis i et eget klasserom med kontrollører fra foreningen.For å bli opptatt som medlem må du oppnå en score på minimum 131. Dette betyr at det kun er rundt 2% av befolkningen som kan bli opptatt som medlemmer i Mensa. Testen til Mensa koster 400,- kroner og gjennomføres vanligvis i større byer. Dette betyr at det tilkommer reiseutgifter i tillegg.Derfor har du nå hos oss muligheten til på forhånd å sjekke om det er vits i å bruke såpass mye penger på å præve å opptas som medlem. Vår test er gratis og du kan ta den hjemme i godstolen.Når bør testen tas?

Når du skal ta testen må du naturligvis bestemme selv. Men vi råder deg til å ta den når du er sikker på at du har fred og ro i de 30 minuttene det kan ta å fullføre den. Du bør også ha et klart hode. Det er viktig at du ikke er stresset eller oppskaket, for da er det vanskelig å konsentrere seg.Du må heller ikke være påvirket av alkohol eller medisiner da dette også vil påvirke testen. Sett deg godt til rette og ha gjerne et glass vann tilgjengelig. Gjør også ferdig toalettbesøk før du starter slik at du slipper å måtte avbryte eller dele opp testen.

Les mer om vår iq test.Gjennomføringen

Testen er bygget opp av 30 oppgaver som alle må besvares. Hver av oppgavene har kun en løsning. Du kan velge mellom 6 svar på hver av testens oppgaver. Du kan bruke maksimalt 30 minutter på å fullføre hele testen. IQ testen består utelukkende av figuroppgaver.Det er helt gratis å få tilgang til resultatet med den totale IQ scoren din. Etter å ha gjennomført betalingen vil du også få tilgang til resultatene av hvert enkelt spørsmål.