Alle Quiz

Alle – En kategori for alle våre quizer

Her vil alle kategorier være samlet og du kan dermed finne hele vårt utvalg av quizer her. Så ønsker du eller dere en liten konkurranse om hvem som vet mest på tvers av alle kategorier, så er det her dere skal begynne å svare på spørsmål. Dere kan enten plukke ut noen av kategoriene og begynne med en quiz fra de kategoriene dere velger, eller dere kan begynne fra toppen og gå gjennom dem alle sammen. Da er det enkelt å avgjøre hvem som er best i spørsmål og svar. I denne kategorien vil du også finne våre premiequizer hvor du kan teste deg selv innen alle typer emner og samtidig vinne en premie om du har flest riktige svar og blir trukket ut som vinner.

Sjekk også siden med kategorier for våre quiz spørsmål og svar.

Mange morsomme spørsmål og svar

Siden kategorien alle er en blanding av alle våre emner, så kan du helt sikkert finne en quiz som passer for deg om du har litt tid til overs eller bare har lyst til å teste din viten om noe spesielt. Hva med spørsmål om vin og vinproduksjon? Det er noe de fleste liker, men hvor mye vet du egentlig om emnet? Vet du f.eks. hva ordet Cremant er en betegnelse på? Har du ikke riktig svar der og da, så er det som alltid en fordel at du har flere svaralternativer å velge blant.

Sjekk også vår gratis teoritentamen.

Ulike ord

Ord kan bety så mye forskjellig og noen ord brukes så sjeldent at vi kanskje ikke engang vet hva de betyr. Så en liten quiz med spørsmål og svar om betydningen av norske ord kan være både lærerik og samtidig en betydelig utfordring. Prøv en slik quiz sammen med hele familien og se hvem som har best kjennskap til det norske språket. Et mulig spørsmål kan være: Hva er en falang? Ikke hørt om det før, nei vel da kan du glede deg over at du har fire ulike alternativer å velge blant. Eller vet du hva elopesi betyr? Det er kanskje ikke ord som vi har den store bruken for, men uansett er det morsomt å lære noe nytt og samtidig ha det gøy sammen med familien.