Underholdning

Underholdning

Denne kategorien er en av de større kategorier med spørsmål og svar innen en lang rekke temaer. Her vil du finne quiz om musikk innen mange sjangre, tv og teater. Så er du eller familien opptatt av musikk, så er dette en perfekt kategori og samtidig en av de kategoriene hvor langt de fleste kan være med. Spørsmål om musikk kan være av den enklere sorten og de kan også være veldig vanskelige. Der er stor forskjell på å skulle svare på ett quiz spørsmål om populærmusikk og få et spørsmål om opera. Klassisk musikk hører også til innunder kategorien underholdning og den kan også være en vanskelig nøtt å knekke om du ikke er vant med å lytte til denne type musikk. Men kommer det spørsmål og svar om radio eller fjernsyn, så har de fleste et forhold til dette og kan helt sikkert score noen velfortjente poeng i quiz runden.

Sjekk også oversikten over alle våre quiz spørsmål og svar.

Filmmusikk

Filmmusikk er det mange som har hørt. Hver gang du ser på en film så er det som regel en sang som har blitt skrevet til filmen, men det kan være vanskelig å huske hva sangen faktisk heter. Kjent filmmusikk er f.eks. sangen til Titanic og kommer det et spørsmål om hva sangen heter så kan du sikkert komme med et riktig svar. Men om spørsmål og svar gjelder hvem som har skrevet sangen til filmmusikken i Gladiator, så blir det kanskje straks litt vanskeligere.

Sjekk også vår gratis teoritentamen.

Spørsmål og svar i alle vanskelighetsgrader

Noen quiz spørsmål i denne kategorien kan være ganske vriene. Men da er det jo en fordel at du får valgmuligheter slik at du har litt alternativer å velge blant. Temaene ballett, verdensmusikk og jazz er ikke de enkleste, men samtidig gir en quiz deg gode muligheter for å lære noe nytt og da er du bedre rustet til neste gang du eller familien skal prøve dere på en ny runde med quiz. Det er noe av det morsomme med quiz. Det finnes så mange ulike spørsmål og svar innen et stort antall kategorier og temaer.