Diverse

Diverse – Den store oppsamlingskategorien

I denne kategorien vil du finne spørsmål og svar om emner som ikke passer inn i noen av de andre kategoriene. Her kan du svare på quiz spørsmål om alt mellom himmel og jord og emnene vil være veldig forskjellige. Du kan blant annet finne spørsmål om biler og andre kjøretøy. Så har du en god viten om biler generelt, da kan du helt sikkert svare riktig på spørsmålene i denne quiz. Se på bilder av ulike biltyper og bilmerker og finn ut av hvilken bil som hører til hvilket merke. Eller hva med spørsmål om finansverden? Er du flink i økonomi og finansielle uttrykk, så kan du helt sikkert svare på hva aritmetisk gjennomsnitt betyr? Og kan du ikke komme med riktig svar på ett slikt quiz spørsmål så kan du i alle fall lærer masse nytt om finans.

Sjekk også oversikten over alle våre quiz spørsmål og svar.

Spørsmål og svar som tester din allmennkunnskap

I diverse kategorien kan du også finne quizer hvor spørsmålene er en blanding av mange andre kategorier. Da får du spørsmål innen mange kategorier og kan teste din allmennkunnskap.  De er enda inndelt slik at du kan få en blanding med lette og vanskelige spørsmål, hvor du virkelig må tenke det godt om. I den lettere delen kunne spørsmålet være: Hvilken flyplass har flyplasskoden OSL? Og som vanlig vil du få flere valgmuligheter, slik at du ikke trenger å stå helt på bar grunn. I den vanskeligere kategorien kan du få følgende spørsmål: Hvor mange bursdager har en norsk mann i gjennomsnitt?

Sjekk også vår gratis teoritentamen.

Trim for de små grå

Diverse kategorien kan være en stor utfordring, spesielt siden spørsmålene er veldig forskjellige og om ting som kanskje ikke er helt vanlige. Men samtidig er det også en morsom kategori nettopp på grunn av dette og fordi du også vil oppleve en del spørsmål og svar som er mer relatert til logikk. Og logikk er ikke alltid det enkleste når det kommer til spørsmål og svar i en quiz. Det er noe som virkelig kan sette i gang de små grå og få deg til å tenke. Noen av spørsmålene er mer logiske enn andre, men likevel må du ofte tenke deg om to ganger. I et sykkelløp passerer du den som ligger nr. 2, hvilken plass ligger du på da?