Livsstil Mat & Drikke 4 Av [email protected] - 0 115967 FacebookTwitterPinterestWhatsApp 10 spørsmål om mat og drikke del 4 Hva er betyr det når man snakker om å panere i matkunstens verden? Å vende en råvare i mel, dyppe i pisket egg og vende i griljermel før den stekes Det er dette det kalles når mesterkokker briljerer med matkunnstene sine Det er det samme som å varme mat i en wok-panne Hurtig steking på høy varme i jernpanne Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva er brokkoli? En hvit grønnsak Et krydder En grønn grønnsak Kjernen i et hodekål Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva kalte man ølet som vikingene pleide å brygge? Mjød Vikingbrygg Mølje Tomtebrygg Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva er kerrs pink og pimpernell? Plommesorter Eplesorter Potetsorter Druesorter Riktig! Galt! - Fortsett>> Hvilken berømt musserende vintype har samme navn som vindistriktet den produseres i? Cava Champagne Prosecco Asti Riktig! Galt! - Fortsett>> Fra hvilket land kommer Goudaosten? Frankrike Norge Belgia Nederland Riktig! Galt! - Fortsett>> I hvilken alkoholholdig drikk er det vanlig å bruke karve som smaksstoff? Akevitt Rom Cognac Grappa Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva slags matrett er klining? En meget myk dessertkake av sjokolade og fløte Det samme som arme riddere Det er ikke en matrett Flatbrød eller lefse med et tykt lag smør eller rømme Riktig! Galt! - Fortsett>> Hvor kommer opprinnelig knekkebrødet fra? Sverige Finland Tyskland Sveits Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva er glukose det samme som? Stivelse Potetmel Rørsukker Druesukker Riktig! Galt! - Fortsett>> Del Quizen for å se resultatet! Facebook Facebook Fortell oss hvem du er så får du se resultatene! Vis mine resultat>> Mat & Drikke 4 Jeg fikk %%score%% av %%total%% riktig Del dine resultat Facebook Facebook Twitter Google+ ↺ START PÅ NY!