Livsstil Mat & Drikke 3 Av [email protected] - 0 105663 FacebookTwitterPinterestWhatsApp 10 spørsmål om mat og drikke del 3. Hva slags kjøtt benyttes i retten "Irish Stew"? Svinekjøtt Oksekjøtt Geitekjøtt Lammekjøtt Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva er det vanlig at sukker blir fremstilt av? Sukkerrør og sukkerbete Sukkertrær Sukkerrør og maiskolber Maiskolber og sukkertrær Riktig! Galt! - Fortsett>> I hvilken norsk by finner vi Gastronomisk Institutt? Bergen Arendal Stavanger Kristiansand Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva kalles flekket, saltet og tørket fisk? Gravet fisk Syltet fisk Rognfisk Klippfisk Riktig! Galt! - Fortsett>> Stiltonosten kommer fra hvilket land? Irland England Skottland Belgia Riktig! Galt! - Fortsett>> I hvilken alkoholholdig drikk blir blant annet einebær benyttet? Gin Cointreau Akevitt Russisk vodka Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva består desserten crépes suzettes av? Fylte runde vannbakkels som flamberes før servering Fylte tynne pannekaker som flamberes før servering Fylte tynne vannbakkels som flamberes før servering Fylte tykke pannekaker som flamberes før servering Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva kalles flytende olje utvunnet av fiskelever? Tran Sildolje Omega 2 Omega 3 Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva kalles den tykke sukkerløsningen som benyttes i matlaging og næringsmiddelindustrien? Brus Sodavann Sukkervann Sirup Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva er muskatell? Vindruesort Eplesort Sirup Plommesort Riktig! Galt! - Fortsett>> Del Quizen for å se resultatet! Facebook Facebook Fortell oss hvem du er så får du se resultatene! Vis mine resultat>> Mat & Drikke 3 Jeg fikk %%score%% av %%total%% riktig Del dine resultat Facebook Facebook Twitter Google+ ↺ START PÅ NY!