Livsstil Mat & Drikke 3 Av [email protected] - 0 105625 FacebookTwitterPinterestWhatsApp 10 spørsmål om mat og drikke del 3. Hva slags kjøtt benyttes i retten "Irish Stew"? Svinekjøtt Lammekjøtt Oksekjøtt Geitekjøtt Riktig! Galt! - Fortsett>> Stiltonosten kommer fra hvilket land? England Belgia Skottland Irland Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva kalles den tykke sukkerløsningen som benyttes i matlaging og næringsmiddelindustrien? Sukkervann Sirup Sodavann Brus Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva er muskatell? Eplesort Vindruesort Sirup Plommesort Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva kalles flekket, saltet og tørket fisk? Syltet fisk Gravet fisk Rognfisk Klippfisk Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva er det vanlig at sukker blir fremstilt av? Maiskolber og sukkertrær Sukkerrør og maiskolber Sukkerrør og sukkerbete Sukkertrær Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva består desserten crépes suzettes av? Fylte tynne pannekaker som flamberes før servering Fylte runde vannbakkels som flamberes før servering Fylte tykke pannekaker som flamberes før servering Fylte tynne vannbakkels som flamberes før servering Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva kalles flytende olje utvunnet av fiskelever? Sildolje Tran Omega 3 Omega 2 Riktig! Galt! - Fortsett>> I hvilken alkoholholdig drikk blir blant annet einebær benyttet? Cointreau Russisk vodka Gin Akevitt Riktig! Galt! - Fortsett>> I hvilken norsk by finner vi Gastronomisk Institutt? Arendal Bergen Kristiansand Stavanger Riktig! Galt! - Fortsett>> Del Quizen for å se resultatet! Facebook Facebook Fortell oss hvem du er så får du se resultatene! Vis mine resultat>> Mat & Drikke 3 Jeg fikk %%score%% av %%total%% riktig Del dine resultat Facebook Facebook Twitter Google+ ↺ START PÅ NY!