Livsstil Mat & Drikke 3 Av [email protected] - 0 105620 FacebookTwitterPinterestWhatsApp 10 spørsmål om mat og drikke del 3. Hva slags kjøtt benyttes i retten "Irish Stew"? Lammekjøtt Svinekjøtt Oksekjøtt Geitekjøtt Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva kalles den tykke sukkerløsningen som benyttes i matlaging og næringsmiddelindustrien? Sirup Brus Sodavann Sukkervann Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva er det vanlig at sukker blir fremstilt av? Sukkerrør og sukkerbete Maiskolber og sukkertrær Sukkerrør og maiskolber Sukkertrær Riktig! Galt! - Fortsett>> I hvilken norsk by finner vi Gastronomisk Institutt? Bergen Stavanger Kristiansand Arendal Riktig! Galt! - Fortsett>> Stiltonosten kommer fra hvilket land? Skottland Irland Belgia England Riktig! Galt! - Fortsett>> I hvilken alkoholholdig drikk blir blant annet einebær benyttet? Cointreau Russisk vodka Akevitt Gin Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva er muskatell? Vindruesort Sirup Plommesort Eplesort Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva kalles flekket, saltet og tørket fisk? Gravet fisk Klippfisk Syltet fisk Rognfisk Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva kalles flytende olje utvunnet av fiskelever? Omega 3 Sildolje Omega 2 Tran Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva består desserten crépes suzettes av? Fylte tynne pannekaker som flamberes før servering Fylte tykke pannekaker som flamberes før servering Fylte tynne vannbakkels som flamberes før servering Fylte runde vannbakkels som flamberes før servering Riktig! Galt! - Fortsett>> Del Quizen for å se resultatet! Facebook Facebook Fortell oss hvem du er så får du se resultatene! Vis mine resultat>> Mat & Drikke 3 Jeg fikk %%score%% av %%total%% riktig Del dine resultat Facebook Facebook Twitter Google+ ↺ START PÅ NY!