Livsstil Mat & Drikke 3 Av [email protected] - 0 105594 FacebookTwitterPinterestWhatsApp 10 spørsmål om mat og drikke del 3. Hva består desserten crépes suzettes av? Fylte tynne vannbakkels som flamberes før servering Fylte tynne pannekaker som flamberes før servering Fylte runde vannbakkels som flamberes før servering Fylte tykke pannekaker som flamberes før servering Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva kalles flekket, saltet og tørket fisk? Rognfisk Klippfisk Gravet fisk Syltet fisk Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva kalles den tykke sukkerløsningen som benyttes i matlaging og næringsmiddelindustrien? Sukkervann Sirup Brus Sodavann Riktig! Galt! - Fortsett>> I hvilken alkoholholdig drikk blir blant annet einebær benyttet? Cointreau Gin Akevitt Russisk vodka Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva slags kjøtt benyttes i retten "Irish Stew"? Geitekjøtt Svinekjøtt Lammekjøtt Oksekjøtt Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva er det vanlig at sukker blir fremstilt av? Sukkerrør og maiskolber Sukkerrør og sukkerbete Sukkertrær Maiskolber og sukkertrær Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva kalles flytende olje utvunnet av fiskelever? Omega 3 Tran Sildolje Omega 2 Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva er muskatell? Eplesort Vindruesort Plommesort Sirup Riktig! Galt! - Fortsett>> Stiltonosten kommer fra hvilket land? Irland England Skottland Belgia Riktig! Galt! - Fortsett>> I hvilken norsk by finner vi Gastronomisk Institutt? Arendal Kristiansand Bergen Stavanger Riktig! Galt! - Fortsett>> Del Quizen for å se resultatet! Facebook Facebook Fortell oss hvem du er så får du se resultatene! Vis mine resultat>> Mat & Drikke 3 Jeg fikk %%score%% av %%total%% riktig Del dine resultat Facebook Facebook Twitter Google+ ↺ START PÅ NY!