Livsstil Mat & Drikke 3 Av [email protected] - 0 103652 FacebookTwitterPinterestWhatsApp 10 spørsmål om mat og drikke del 3. Hva kalles den tykke sukkerløsningen som benyttes i matlaging og næringsmiddelindustrien? Sodavann Brus Sukkervann Sirup Riktig! Galt! - Fortsett>> I hvilken alkoholholdig drikk blir blant annet einebær benyttet? Gin Akevitt Cointreau Russisk vodka Riktig! Galt! - Fortsett>> I hvilken norsk by finner vi Gastronomisk Institutt? Stavanger Bergen Kristiansand Arendal Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva er det vanlig at sukker blir fremstilt av? Maiskolber og sukkertrær Sukkerrør og sukkerbete Sukkertrær Sukkerrør og maiskolber Riktig! Galt! - Fortsett>> Stiltonosten kommer fra hvilket land? Belgia England Irland Skottland Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva kalles flytende olje utvunnet av fiskelever? Sildolje Omega 2 Tran Omega 3 Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva består desserten crépes suzettes av? Fylte tynne pannekaker som flamberes før servering Fylte runde vannbakkels som flamberes før servering Fylte tykke pannekaker som flamberes før servering Fylte tynne vannbakkels som flamberes før servering Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva slags kjøtt benyttes i retten "Irish Stew"? Geitekjøtt Oksekjøtt Svinekjøtt Lammekjøtt Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva er muskatell? Vindruesort Sirup Eplesort Plommesort Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva kalles flekket, saltet og tørket fisk? Rognfisk Klippfisk Gravet fisk Syltet fisk Riktig! Galt! - Fortsett>> Del Quizen for å se resultatet! Facebook Facebook Fortell oss hvem du er så får du se resultatene! Vis mine resultat>> Mat & Drikke 3 Jeg fikk %%score%% av %%total%% riktig Del dine resultat Facebook Facebook Twitter Google+ ↺ START PÅ NY!