Livsstil Mat & Drikke 3 Av [email protected] - 0 103608 FacebookTwitterPinterestWhatsApp 10 spørsmål om mat og drikke del 3. Hva består desserten crépes suzettes av? Fylte tynne vannbakkels som flamberes før servering Fylte tykke pannekaker som flamberes før servering Fylte tynne pannekaker som flamberes før servering Fylte runde vannbakkels som flamberes før servering Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva er det vanlig at sukker blir fremstilt av? Sukkerrør og sukkerbete Sukkerrør og maiskolber Maiskolber og sukkertrær Sukkertrær Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva kalles den tykke sukkerløsningen som benyttes i matlaging og næringsmiddelindustrien? Sodavann Brus Sirup Sukkervann Riktig! Galt! - Fortsett>> Stiltonosten kommer fra hvilket land? Belgia Skottland England Irland Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva kalles flekket, saltet og tørket fisk? Rognfisk Klippfisk Gravet fisk Syltet fisk Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva er muskatell? Sirup Plommesort Vindruesort Eplesort Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva slags kjøtt benyttes i retten "Irish Stew"? Svinekjøtt Geitekjøtt Lammekjøtt Oksekjøtt Riktig! Galt! - Fortsett>> I hvilken norsk by finner vi Gastronomisk Institutt? Bergen Kristiansand Stavanger Arendal Riktig! Galt! - Fortsett>> I hvilken alkoholholdig drikk blir blant annet einebær benyttet? Russisk vodka Akevitt Cointreau Gin Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva kalles flytende olje utvunnet av fiskelever? Tran Sildolje Omega 3 Omega 2 Riktig! Galt! - Fortsett>> Del Quizen for å se resultatet! Facebook Facebook Fortell oss hvem du er så får du se resultatene! Vis mine resultat>> Mat & Drikke 3 Jeg fikk %%score%% av %%total%% riktig Del dine resultat Facebook Facebook Twitter Google+ ↺ START PÅ NY!