Livsstil Mat & Drikke 3 Av [email protected] - 0 100070 FacebookTwitterPinterestWhatsApp 10 spørsmål om mat og drikke del 3. Hva består desserten crépes suzettes av? Fylte runde vannbakkels som flamberes før servering Fylte tynne pannekaker som flamberes før servering Fylte tykke pannekaker som flamberes før servering Fylte tynne vannbakkels som flamberes før servering Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva kalles flekket, saltet og tørket fisk? Gravet fisk Rognfisk Klippfisk Syltet fisk Riktig! Galt! - Fortsett>> I hvilken norsk by finner vi Gastronomisk Institutt? Bergen Kristiansand Arendal Stavanger Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva er det vanlig at sukker blir fremstilt av? Sukkerrør og maiskolber Maiskolber og sukkertrær Sukkertrær Sukkerrør og sukkerbete Riktig! Galt! - Fortsett>> Stiltonosten kommer fra hvilket land? Belgia Skottland England Irland Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva kalles den tykke sukkerløsningen som benyttes i matlaging og næringsmiddelindustrien? Sirup Brus Sodavann Sukkervann Riktig! Galt! - Fortsett>> I hvilken alkoholholdig drikk blir blant annet einebær benyttet? Akevitt Gin Russisk vodka Cointreau Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva kalles flytende olje utvunnet av fiskelever? Omega 2 Sildolje Tran Omega 3 Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva er muskatell? Sirup Eplesort Plommesort Vindruesort Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva slags kjøtt benyttes i retten "Irish Stew"? Lammekjøtt Oksekjøtt Svinekjøtt Geitekjøtt Riktig! Galt! - Fortsett>> Del Quizen for å se resultatet! Facebook Facebook Fortell oss hvem du er så får du se resultatene! Vis mine resultat>> Mat & Drikke 3 Jeg fikk %%score%% av %%total%% riktig Del dine resultat Facebook Facebook Twitter Google+ ↺ START PÅ NY!